Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка
до офис 4.90 лв.

Безплатна доставка
за поръчка над 70 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Доставка на книги

Методи за плащане:

   • Наложен платеж - Вие заплащате дължимата сума на куриера при получаване на стоката.

   • PayPal - Вие заплащате дължимата сума чрез вашия PayPal акаунт.

Доставка:

Доставката се извършва чрез куриер на фирма Спиди АД на посочения от вас адрес или офис на Спиди АД в бланката за поръчка.

Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни. За стоки на склад е ЕКСПРЕСНА - поръчките направени до 14:00 се изпращат на същия ден, а тези направени след 14:00, в повечето случаи се изпращат на следващия ден.

Обикновено книгите, които в момента на поръчката са в наличност се доставят в срок от 1 до 2 работни дни, в зависимост от местоположението на Вашето населено място. Доставките в България се извършват с куриерска фирма "Спиди" от понеделник до петък.

Условията и цените за доставка, включително безплатната доставка за поръчки над 70 лв. важат само за територията на Република България. За доставки в чужбина сроковете и цените ще се уговарят допълнително с Потребителите. За чужбина доставки се извършват с "Български пощи". Пожелание на клиента пратка може да се изпрати с DHL Express срещу допълнително заплащане по договаряне.

Екипът на Elixiria.bg Ви желае приятно пазаруване! :)