Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Топлината на Любовта - УС, (1935 - 1936)
-12%
Топлината на Любовта - УС, (1935 - 1936)

Топлината на Любовта - УС, (1935 - 1936)

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Бяло братство
Категория: Утринни Слова
Състояние: Нова
Наличност:
На склад
Цена: 13.20 лв. 15.00 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2013 твърди 454 588 гр.

Топлината на Любовта - УС, (1935 - 1936)

Настоящото издание включва беседи, публикуване в сборниците "ТРИТЕ РОДОСЛОВИЯ", утринни слова, 1943 и "УСТОЙЧИВИ ВЕЛИЧИНИ", утринни слова, 1943
 
"Силно е злото, но и то има една слаба страна, а именно: не може да издържи на топлината на Любовта. Единственото нещо, което може да ви запази от злото, това е топлината на Любовта. Тя е щитът, с който можете да се браните. Най-малката топлина на Любовта е в състояние да ви запази от злото. То бяга от нея като от чума. Значи единственият неприятел на злото е топлината на Любовта."
 
"Който се е борил със злото, на прах се е превърнал, нищо не е останало от него."
 
"Велика сила е злото! Смешно е да се бори слабият с него. Той трябва да отстъпи мястото си на силния, да се бори със злото." 
 
"Щом иде злото, трябва да отстъпите, да му направите път, то да мине. Това значи да прилагате Любовта и да се ползвате от нейната топлина."
 
"Онази свещ, при светлината на която четете и разбирате всичко, е най-добра за вас. Следователно дръжте се за онази ваша мисъл, която хвърля светлина на пътя ви. Дръжте се за онова ваше чувство, което ви дава топлина и импулс в живота. Дръжте се за онази ваша постъпка, която внася сила в организма ви и усилва волята ви. Тази мисъл, това чувство и тази постъпка са най-важни за вас, те са стъблото на вашето дърво, около, което всички останали мисли, чувства и постъпки се обединяват, то ги организира. Любовта към Бога, разрешава всички въпроси." 
 
Из беседата "Топлината на Любовта" на Учителя Петър Дънов
 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: