Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

promo
Науката и възпитанието
-10%
Науката и възпитанието

Науката и възпитанието

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Жануа 98
Категория: Други
Състояние: Нова
Наличност: Не е налична
Цена: 2.70 лв. 3.00 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
Книгата е изчерпана и в момента не може да се поръча.

0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2003 меки 96 96 гр.

Науката и възпитанието

Това е първата книга, която през 1896г. написва Учителят Беинса Дуно, след завръщането си от следване в Америка. В нея се излага духовната еволюция на човека, задачите и методите за самовъзпитание и духовно развитие. Изданието се прави по по-късна редакцията на Георги Радев, поръчана лично от Учителя. В книгата е прибавен и “Призив към народа ми български” - едно свидетелство на Духа, получено от Учителя през октомври 1898г. 
 
“Единственото място, дето доброто може да се роди и култивира, е домът. Той е първото светилище на човечеството, в което майката и бащата са първите свещенослужители при олтаря на човешката душа.” 
 
“Всеки човек трябва да се роди изново от Духа на истинския живот, ако иска да влезе в условията на този живот, който е вечен по естество - вечен в този смисъл, че силата му пребъдва всякога.” 
 
“Над едно нещо трябва да се бди: първо - да не се похаби вътрешната сила на човека, която превръща елементите на физическия свят и ги оползотворява за своето развитие и растеж, и второ - да не се пропуснат условията, които му дават възможност да постигне тази цел. Тук е тайната на успеха на всеки разумен живот.”

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: