Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

promo
Свещените отношения: Ключове към тайнството на Бога
Свещените отношения: Ключове към тайнството на Бога

Свещените отношения: Ключове към тайнството на Бога

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Ахадор
Категория: Из Словото на Учителя
Състояние: Нова
Наличност: Не е налична
Цена: 12.00 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
Книгата е изчерпана и в момента не може да се поръча.

0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
213 меки 333 380 гр.

Свещените отношения: Ключове към тайнството на Бога

В нашето Бяло Братство Принципът е само за Бога можем да работим и само Него можем да любим безгранично, и само Нему можем да се доверяваме. Важен е този Принцип и той трябва да легне вътре в нас. Само Бог е съвършен, само Той е безграничен - нито се изменя, нито се променя - и само в Неговия силен Дух, само в Неговия Ум, само в Неговата Душа, само в Неговото сърце, само в Него можем да намерим всичко онуй, за което нашата душа копнее и се стреми тук, на земята. И само Него може да намерим тук на земята, и горе, на небето. Следователно само Нему можем да въздадем и чест, и поклонение, и хвалене - и никому другиму. Само този Принцип - Бог на Любовта - трябва да легне, като основа, като правило, в душата ви. Него ще намерите и на земята, и на небето и Той като ви проговори, адът веднага става рай, Ако не ви проговори, раят става ад. Такъв е дълбокият закон. Учителят

Цитати от книгата "Свещените отношения":

"Едно се иска от човека: да отвори сърцето си за Божията Любов и да разчита на нея. Очаква ли хората да го обичат той е на крив път."

"Трябва да имаме любов към Бога, за  да възприемем Неговата Любов - тогава ще живеем. Иначе смъртта ще дойде и ще бъдем отхвърлени вън."

"Всичко в света се движи около светлината. Тя е крайната цел на Битието. Да се слее човек със светлината, която излиза от Бога, това е смисълът на живота."

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: