Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Трудните истини, Вдъхновяващите истини
-20%
Трудните истини, Вдъхновяващите истини

Трудните истини, Вдъхновяващите истини

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Логос
Категория: Из Словото на Учителя
Състояние: Нова
Наличност:
На склад
Цена: 11.20 лв. 14.00 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2013 меки 431 485 гр.

Трудните истини, Вдъхновяващите истини

Всички трябва да се заемете за разрешението на най-мъчната задача. Най-първо трябва да разберете живота от неговата лоша страна.

Духът се мъчи, тялото скърби, а душата страда. Щом е дошъл на земята, човек едновременно ще се мъчи, ще скърби и ще страда. Веднъж слязъл на земята и се облякъл в материя, духът е изложен на вечни мъки...

Първото нещо е: Не се спирайте върху вашите слабости, не спирайвате върху вашето недоволство. Защо? Поне се намирате в един свят на вечни възможности... Така както всеки е създаденм в него има големи възможности. Това, което желаете, може да го постигнете.

Учителят

Цитати от "Трудните Истини, Вдъхновяващите Истини"

Два велики закона

В света съществуват два велики закона: закон за правото мислене и закон за правото чувствуване. Тези два закона направляват човешкия живот. И двата закона внасят разположение, простор и широта в човека. Когато влезе в закона за правото мислене, човек има полет, дух и разположение за работа. Когато влезе в закона за правото чувствуване, човек се вдъхновява и започва да твори. (16/стр. 331)

Пожелали от хиляди години

Бог казва, че всичко, което сте пожелали от хиляди години насам, ще бъде благословено при условие да следвате Божиите пътища. (16/стр. 391) 

Ако любите Бога

Щастието на всички хора е скрито в Бога. Ако любите Бога, знайте, че бъдещето ви е скрито в Него. Ако Го любите, каквото пожелаете, ще ви се даде. (16/стр. 395) Щом живеете добре Щом мисли, щом живее добре, човек заслужава името си. Той живее в Любовта, която му дава всички условия и възможности за растене и развиване. Той живее в душата си и може да направи всичко, каквото пожелае. (17/стр. 11)

Щастието започва да тече

Това, което хората наричат щастие, се заключава в свързването им с Бога. Свържат ли се веднъж с Бога, щастието започва да тече в живота им като река. (17/стр. 16)

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: