Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

promo
Излекувай живота си
Излекувай живота си

Излекувай живота си

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Кибеа
Категория: Приложна психология
Състояние: Нова
Наличност:
На склад
Цена: 16.00 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2012 меки 265 213 гр.

Излекувай живота си

Това е практически наръчник, проверен от милиони хора по света, за преодоляване на отрицателните емоции и отрицателното мислене - основните причини за заболяванията на тялото. Книгата съдържа оригинален списък на възможните причини за най-разпространените заболявания - от настинка и грип до рак и спин. Като решение на здравните проблеми авторката предлага система за самоконтрол на ума и лечебни модели на положителното мислене.
 
Системата за психотерапия на Луиз Хей е универсална и общодостъпна - тя е всекидневна необходимост за съвременния стресиран човек, страдащ от болестите на цивилизацията. Всеки би могъл да я приспособи към начина си на живот и да определи най-подходящата доза от дневна психопрофилактика и лечение. За да бъдете напълно здрави и да получите онова, което искате от живота, трябва само да приемете като свое убеждение основното послание на книгата: Ако сме склонни да извършим необходимата работа с ума, почти всяка болест може да се излекува.
 
Книгата "Излекувай живота си" на Луиз Хей е практическо ръководство за отстраняване на психическите причини за заболяванията проверен от милиони хора по света.
Профилактика на душата или хигиена на мисленето. Страхът, чувството за вина и гневът - най-опасните отрови. Любовта към себе си - чудодейният балсам. 
 
Откъс от "Излекувай живота си" на Луиз Хей
 
"В безкрайността на живота, която ме обгръща,всичко е съвършено, цялостно и завършено. И все пак животът непрекъснато се променя.Няма начало, няма край, само една непрестанна метаморфоза на материя и преживявания. Животът никога не е статичен, застинал и безинтересен, защото всеки момент е винаги нов и свеж.
 
Аз съм неделима част от Силата, която ме е сътворила и тази Сила ме е дарила със способността да създавам обстоятелствата в своя живот.
 
Наслаждавам се на знанието, че притежавам силата на ума си и мога да го използвам както пожелая. Всеки момент от живота е ново начало, което ни отдалечава от миналото. Този момент е отправната точка, от която започвам отново, тук и сега."

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: