Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Излекувай живота си
-38%
Излекувай живота си

Излекувай живота си

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Кибеа
Категория: Приложна психология
Състояние: използвана - добро
Наличност: Не е налична
Цена: 10.00 лв. 16.00 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
Книгата е изчерпана и в момента не може да се поръча.

0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2012 меки 272 320 гр.

Излекувай живота си

Това е практически наръчник, проверен от милиони хора по света, за преодоляване на отрицателните емоции и отрицателното мислене - основните причини за заболяванията на тялото. Книгата съдържа оригинален списък на възможните причини за най-разпространените заболявания - от настинка и грип до рак и спин. Като решение на здравните проблеми авторката предлага система за самоконтрол на ума и лечебни модели на положителното мислене.
 
Системата за психотерапия на Луиз Хей е универсална и общодостъпна - тя е всекидневна необходимост за съвременния стресиран човек, страдащ от болестите на цивилизацията. Всеки би могъл да я приспособи към начина си на живот и да определи най-подходящата доза от дневна психопрофилактика и лечение. За да бъдете напълно здрави и да получите онова, което искате от живота, трябва само да приемете като свое убеждение основното послание на книгата: Ако сме склонни да извършим необходимата работа с ума, почти всяка болест може да се излекува.
 
Книгата "Излекувай живота си" на Луиз Хей е практическо ръководство за отстраняване на психическите причини за заболяванията проверен от милиони хора по света.
Профилактика на душата или хигиена на мисленето. Страхът, чувството за вина и гневът - най-опасните отрови. Любовта към себе си - чудодейният балсам. 
 
Откъс от "Излекувай живота си" на Луиз Хей
 
"В безкрайността на живота, която ме обгръща,всичко е съвършено, цялостно и завършено. И все пак животът непрекъснато се променя.Няма начало, няма край, само една непрестанна метаморфоза на материя и преживявания. Животът никога не е статичен, застинал и безинтересен, защото всеки момент е винаги нов и свеж.
 
Аз съм неделима част от Силата, която ме е сътворила и тази Сила ме е дарила със способността да създавам обстоятелствата в своя живот.
 
Наслаждавам се на знанието, че притежавам силата на ума си и мога да го използвам както пожелая. Всеки момент от живота е ново начало, което ни отдалечава от миналото. Този момент е отправната точка, от която започвам отново, тук и сега."

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: