Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

promo
Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така
Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така

Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Екслибрис
Категория: Езотерика, Теософия, Окултизъм
Състояние: Използвана - много добро
Наличност: Не е налична
Цена: 8.00 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
Книгата е изчерпана и в момента не може да се поръча.

0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2003 меки 240 200 гр.

Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така

Ако традиционните обяснения за живота вече не ви звучат особено убедително, може би в тази книга ще намерите каквото търсите. Тя описва историята на издигането на нашата планета към по-високо съзнание и панорамата на тези драматични събития е представена чрез преживяванията на Издигнатите учители, Тот, Бабаджи и един симпатичен водач от 13-тото измерение - Друнвало Мелхиседек. Мненията на Друнвало за онова, което се случва в действителност, несъмнено ще разширят представата ви за света. Наред с други неща, тук се говори за реалностите отвъд нашето трето измерение, езотеричния смисъл на паметниците на Марс, изместването на полюсите, сакралната геометрия, праничното дишане, тайното правителство и завършването на този планетен цикъл.
 
“Едва ли има книга с по-подходящо заглавие от тази. Тук ще намерите всичко ­ Сивите, Издигнатите учители, безплатната енергия, житните кръгове, рибъртинг, земните катаклизми, Голямата пирамида, тайните колонии на Марс. Но колкото и невероятно да звучи половината от съдържанието, добронамереността и духовните цели на автора са толкова заразителни, че превръщат книгата в едно приятно изживяване”.
– Джей Кини, Wired
 
“Достъпно ръководство за разширяване на съзнанието и еволюционен прогрес, което преизказва древните познания за света и ни напомня, че сме духовни същества... Фрисъл изгражда разказа си около преживяванията на Друнвало Мелхиседек, “преселник” в чуждо тяло, пристигнал от 13-тото измерение на Земята през няколко превъплъщения – в този случай по договор с един земен човек през 1972 година... Част от мисията на Друнвало е да ни подсети, че можем да създадем в самите си себе си универсалния модел на сътворението – нашата лична меркаба, която е машина за пътуване във времето и пространството, и с нея да улесним еволюцията както на съзнанието си, така и на планетата Земя.”

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: