Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

promo
КОЛЕЛОТО ОТ ОСТРИ ОРЪЖИЯ
КОЛЕЛОТО ОТ ОСТРИ ОРЪЖИЯ

КОЛЕЛОТО ОТ ОСТРИ ОРЪЖИЯ

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Шамбала
Категория: Наука и изкуство
Състояние: Използвана-добро
Наличност:
На склад
Цена: 8.00 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
1996 меки 176 198 гр.

КОЛЕЛОТО ОТ ОСТРИ ОРЪЖИЯ

"Колелото от остри оръжия" е наречено така, тъй като точно както оръжието разсича тялото на врага, така и това учение разсича двойното вкопчване, което ни лишава от духовното освобождение: вкопчването в егото и самолюбивия начин на мислене.
Текстът е определен като лоджон - обучение на ума, защото той обучава и подчинява нисшия ум. Даден е на индийския майстор Джово Дже Атиша от великия индонезийски учител Дхармаракшита.
За да унищожим сполучливо тези врагове, ние трябва да ударим точно в правилното място по начина, по който секачът, касапинът и магьосникът прилагат своето умение. Дървото тала, което расте в Източна Индия, трябва да бъде рязано точно в определена негова точка, за да бъде повалено напълно, инъче отново ще порасте. Ако първо бъде запушен неговия воден канал, повалянето му е лесно. По същия начин, касапинът познава добре важните кръвоносни съдове на животното и просто като ги промуши може да убие лесно, докато неумелият ще причини бавна и болезнена смърт. И накрая, един магьосник, добре владеещ изкуствово на илюзията, може да обгради дворец с магически кръг, като само той познава точното място, откъдето може да се влезе.
По същия начин този текст показва оръжието и начина, по който човек може да унищожи най - големия си враг - врага отвътре.
 
 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: