Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка
до офис 4.90 лв.

Безплатна доставка
за поръчка над 70 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Книга за влиянията
-50%
Книга за влиянията

Книга за влиянията

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Благоговение
Категория: Из Словото на Учителя
Състояние: Нова
Наличност:
На склад
Цена: 7.50 лв. 15.00 лв.

Доставка: 4.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.
0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2013 меки 426 490 гр.

Книга за влиянията

 

Та като направиш една погрешка, то много други ще паднат. Ти си свързан с мнозина други. Минаваш покрай някоя градина, обкичена с плодове, и казваш: „Да мога да си набера“, но се въздържаш. След теб някой друг мине, но с по-слаба воля, приема твоята мисъл и открадва. Така че когато някой извърши кражба, и другите са отговорни. На Земята от погрешки не можеш да се освободиш. Ако свои погрешки нямаш, чужди ще носиш... Всичките ви погрешки ще ги турят на мен и затова грешете по-малко. Никога не мисли за грешките на другите, ако искаш да се облагородиш. Никога, абсолютно никога не мисли за хората! Сега туй е за учениците в школата, то не е за външния свят. За света правилото е друго, не прилагайте туй правило в света – законът там е друг. Но онзи, който иска да бъде ученик в Христовата школа, абсолютно никога не трябва да се спира на грешките на хората. Те ще дойдат, но никога не се спирайте на тях. Тъй и Бог не се спира върху нашите грехове.

Цитати от "Книга за влиянията":

"Когато сте скръбни, приложете търпението си, за да опитате негова сила и влияние. Който не прилага търпението си, прилага неволята, но тя е тежест"

"Само любещият търпи - той прилага силата на ума, на сърцето и на волята едновременно, за да обработи материята на скръбта и да я превърне в радост."

"Нямайте лошо мнение за себе си. Имай такова мнение за себе си, каквото Господ има за тебе."

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: