Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

promo
Библия за младежи
Библия за младежи

Библия за младежи

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Розекреюс Перс - България
Категория: Религия
Състояние: Нова
Наличност:
На склад
Цена: 8.00 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2009 твърди 365 654 гр.

Библия за младежи

Издание на младежката школа на Лекториум Розикруцианум.
 
В настоящото издание по един своеобразен и лесноразбираем начин е разказан отново новия завет. Освен това се посочва, че според Библията смисълът на живота не е в безкрайното повтаряне на текстове, а в даването на възможност съдържанието им да се превърне в един жив, да, дори освобождаващ фактор в живота на децата и младите хора, така че те да могат вътрешно да разберат, каква могъща цел лежи в основата на техния живот и какви велики светлинни възможности предлага животът.
 
"И Павел не загубил смелостта си. наистина, трябвало много да изтърпи, но той бил узрял за това. Не се оставял да бъде обезпокояван от страх и не се тревожел за това, което още би могло да се случи.
 
С цялото си същество той бил станал служител на Светлината, носител на сияещ факел, който му бил дал Иисус Христос, факел, който трябвало да освети тъмнината на света
 
Дали има и други такива хора по света? Също и сред учениците? Дали и те имат такава непоклатима смелост и такава издържливост? Дали и днес, в тези трудни времена, те още могат да свидетелстват за големия Божествен спасителен план и да устояват в негово име?"

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: