Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Откровение за Адам и Ева
Откровение за Адам и Ева

Откровение за Адам и Ева

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Жануа 98
Категория: Езотерика, Теософия, Окултизъм
Състояние: Нова
Наличност:
На склад
Цена: 2.50 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2007 меки 72 78 гр.

Откровение за Адам и Ева

Ето вече около осем хиляди библейски години, откакто Адам и Ева имигрират от специално създадения за тях рай от бога. Кое ги накара да постъпят така? Отдалечеността във времето не ни дава възможност да прозрем случилите се тогава събития. Има обаче една книга – Библията, която отговаря на този въпрос. Описанието е твърде контурно и преди всичко символично, използван е езикът на Природата, който ние все още не знаем. Нямаме и свидетели. 
Но ето че през лятото на 1608 година в британската столица в дома на амбициозен нотариус с музикални увлечения се разжда Двон Милтън. Семеината среда е подходяща за развиване на склонността му към учение. Кеймбриджкият университет му дава максималните си потенциални занятия. Бъдещият интелигент с поетична душа непрестанно се самообразова и овладява френски, испански, италиански, а в университета – и латински език. Задълбочено усвоява история и математика. Музикалната дарба наследява от баща си. Запознава се с римската и гръцката класика, изучава литературата и изкуството на тогавашната Европа, където Ренесансът дава своите пролове, посети от българските богомили. Богомилите изчезват от България при окупирането й от турците, но оставят следи в други части на света.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: