Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Ръководство по хиромантия
Ръководство по хиромантия

Ръководство по хиромантия

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Драгойна
Категория: Езотерика, Теософия, Окултизъм
Състояние: използвана – добро
Наличност: Не е налична
Цена: 5.00 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
Книгата е изчерпана и в момента не може да се поръча.

0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
1991 меки 160 215 гр.

Ръководство по хиромантия

Искате ли да знаете какъв е човекът срещу вас, погледнете ръката му. Лицето може да ви излъже, но ръката - никога. Затова големите художници използват често ръката като съществена характеристика на личността, която портретират.
Но според Беинса Дуно - учителя, не е позволено да се гледа на ръка другиму, а всеки сам да изучава собствената си ръка. Добрата ръка е приятна. Това се усеща и от пръв допир.
Докато за изучаването на съвременните науки е необходим един сравнително подготвен интелект, то за изучаване на окултните науки са необходими допълнително и високи морални качества с добре развити мозъчни центрове в горната част на главата и добре развита пинеална жлеза (епифиза), която дава на човек възможност за контакт с идейния свят.
Може би не е за всеки да стане професионален хиромант, но ползвайки разумно това ръководство, оценявайки с един поглед отделните особености в характера на човека, седящ до вас, вие може да създавате хармония в човешките отношения, чрез умението си да познавате хората, едно от най-ценните и най-необходимите качества в днешно време.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: