Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка
до офис 4.90 лв.

Безплатна доставка
за поръчка над 70 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Двете Божествени посещения - МОК, година ХХI
Двете Божествени посещения - МОК, година ХХI

Двете Божествени посещения - МОК, година ХХI

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Бяло братство
Категория: Младежки Окултен Клас
Състояние: Нова
Наличност:
На склад
Цена: 20.00 лв.

Доставка: 4.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.
0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2021 твърди 509 578 гр.

Двете Божествени посещения - МОК, година ХХI

„Човешката душа е безплодна, когато не е изпълнена с Божията Любов. Думата забременяване означава: да се изпълни човешката душа с Божията Любов и Духът Божи да влезе в човека, та човешкият живот да бъде осмислен. Докато Божията Любов и Духът Божи не изпълнят човека, той е странник, той е като един чужденец на Земята; той прилича на гладния, който не е ял и очаква сега един хубав обяд.

 Ще благодарим за хубавия ден, за изгрева на Слънцето, за Божествения Дух, който слиза и се вселява в хората. Бог е намислил да спаси цялото човечество, да тури мир и ред в човечеството, да тури светлина в умовете, за да престане човешкият егоизъм и всички хора да заживеят в Любовта, а не както досега са живели – във война. 

     Човек, докато е бездетен, не може да върши волята Божия. Любовта дава условия на външния живот, а Духът, който ще се всели в душата, той е онова, възвишеното, което човек постоянно предусеща – той е онова, което Бог ще му даде….

Докато не дойде Любовта и докато не дойде Духът да се всели, не може да има постижения. Трябва да станат тия посещения, за да се преобрази светът. Посещението на Духа е реализиране на това, което Любовта носи. Нали по-рано идва Любовта и после идва детето?“

Автор: Петър Дънов Учителя

 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: