Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка
до офис 4.90 лв.

Безплатна доставка
за поръчка над 70 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Книга за Волята
Книга за Волята

Книга за Волята

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Портал 12
Категория: Елеазар Хараш
Състояние: Нова
Наличност:
На склад
Цена: 11.00 лв.

Доставка: 4.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.
0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2020 меки 111 125 гр.

Книга за Волята

Волята играе главна роля в материализацията. Волята събира елементите и флуидите от ума и сърцето, сгъстява ги и така те се материализират във физическото поле чрез принципа на постоянството. Това води до успех.

Всички, които са постигнали свобода на едно по-високо ниво, са станали слуги на Първичната Огнена Воля - Волята на Абсолюта. Истинската свобода е да се изпълниш с Духа, но това е на степени. Всеки е свободен, доколкото е реализирал Истината в себе си. Степента на Истината определя степента на свободата.

Там, където има силна воля, мракът не може да живее; мракът се управлява от силата на волята, защото истинската воля изхожда от светлината. Волята, която изхожда от светлината, може да качи Огъня в Третото Око и да го оживи напълно. Това дава силата да се чуе гласът на Учителя. Само там, където има воля, има и живот, защото волята е най-висшият израз на Духа. Волята разрушава илюзията на материята и астрала.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: