Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Ангели в косите ми
Ангели в косите ми

Ангели в косите ми

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Азура
Категория: Езотерика, Теософия, Окултизъм
Състояние: Нова
Наличност:
На склад
Цена: 14.99 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
2 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2012 меки 398 294 гр.

Ангели в косите ми

СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР! "Ангели в косите ми" е автобиографичен роман на една съвременна ирландка мистик. Като дете, хората са приемали Лорна като бавноразвиваща се, защото не проявявала особен интерес към света около нея, а вместо това Лорна виждала ангели и духове. Когато Лорна разказва историята на живота си, читателят се среща със същества от духовния свят, които населяват и нашия – предимно ангели със спираща духа красота, пророк Илия и един Архангел, а също така и с духовете на починали хора. Дори и да не вярвате в ангели, ще станете непосредствени свидетели на един труден за Ирландия период, както и ще навлезете в бита и отношенията на ирландците. Ще проследите отрязък от най-новата история на Ирландия през очите на необикновен човек. Книгата е вълнуващо пътешествие в сета на приказна реалност, съдържаща дълбоки емоционални и духовни проникновения... За това - какво са Ангелите, може да се пише много, но при Лорна Бърн особеното е, че ги и вижда... „Очите им – казва тя - не са като човешките. Те са изпълнени с живот и светлина, с любов.” Ангелите никога не се докосват до земята, разказва ни още Лорна. Когато „вървят”, сякаш възглавница от енергия ги държи във въздуха. Прекрасно е и просто да ги наблюдаваш, радваме се заедно с Лорна Бърн. Обяснява ни как те винаги са различни. Някои са с криле, други изглеждат като огнени пламъци. Има Ангели с пера, а всъщност и крилете им винаги са различни. Всеки има свой Ангел-пазител, обяснява ирландката нещо, което всъщност винаги сме предчувствали, знаели и усещали. Дарен ни от сам Бог, нашият Пазител се грижи небесната енергия да ни изпълва и да ни помага в трудните моменти. Радва се с нас тогава, когато усмивката не слиза от лицата ни. Даже танцуваме заедно, макар че в повечето случаи не знаем... А защо Лорна вижда ангелите, отговор няма. Когато била малка, всъщност не предполагала кои са тези добрички същества наоколо. Нямала представа, че майка й например не ги вижда... Самите ангели пък й шепнели, че това трябва да остане тайна. Пази я много време – накрая обаче решава да ни подари частичка небе и създава своята книга „Ангели в косите ми”. Как да общуваме със своите най-сърцати и всъщност безплътни приятели, описва там. И ни показва, че светът е много по-прекрасен от това, което сме си представяли...

Цитати от "Ангели в косите ми":

"Понякога Бог ни изпитва и това е част от духовното ни израстване."

"Ангелите ми казват, че хората забравят за какво всъщност е животът. Толкова много хора търчат наоколо, опитвайки се да свършат нещо или да спазят някакъв срок, обсебени от материалното. Животът не е за това. Най-важното в живота е нашето щастие, нашата любов и загриженост едни за други."

"Благодарете! Важно е да се благодари – не само, защото по този начин вие показвате, че оценявате това, което е направил вашият ангел-пазител, а и защото ви напомня какво е направил и ви помага да имате вяра в съществуването и силата на това прекрасно създание, което ви е дадено от Бог."

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: