Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка
до офис 4.90 лв.

Безплатна доставка
за поръчка над 70 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Новият светилник - ООК, година XXIII
Новият светилник - ООК, година XXIII

Новият светилник - ООК, година XXIII

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Бяло Братство
Категория: Общ Окултен Клас
Състояние: Нова
Наличност:
На склад
Цена: 21.00 лв.

Доставка: 4.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.
0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2021 твърди 500 715 гр.

Новият светилник - ООК, година XXIII

На 24 февруари 1922 година Учителя разтваря вратите на Окултната школа. В продължение на 22 години за един час през седмицата той постепенно разгръща страниците на познанието за битието, космоса, природата, човека. Говори за великите принципи и закони на Божественото, за обикновения живот и универсалното послание. Съпоставя света на микроскопичното с този на необятното. Разширява границите на съзнанието. Дава методи за трансформиране на нисшето човешко естество във висше, за развиване на ума, сърцето, волята. Чертае пътя на новия човек…

Всяка сряда призори, от есенното равноденствие – началото на учебната година, до дългите юлски дни Учителя изнася лекциите пред Общия окултен клас, публикувани в съвремието от издателство „Бяло Братство“ в 23 тома.

На 20 декември, сряда, 1944 година, Учителя държи последната си лекция, а седем дни по-късно, на 27 декември, в 5, 45 сутринта – часа на Общия окултен клас, напуска физическия свят.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: