Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече

Книги

Доставка 3.90 лв.
Безплатна доставка

за поръчка над 48 лв.!

тел. 0885334625

skype Elixiria.bg

Книга за Волята
-15%
Книга за Волята

Книга за Волята

Вземи линк
Автор:

Коментари (0)

Издателство: Портал 12
Категория: Елеазар Хараш
Състояние: Нова
Наличност:
На склад
Цена: 9.35 лв. 11.00 лв.

Доставка: 3.90 лв. за цялата страна

* Безплатна доставка при поръчка над 48 лв.
0 оценки  
Година на издаване Корица Страници Тегло
2020 меки 111 125 гр.

Книга за Волята

Волята играе главна роля в материализацията. Волята събира елементите и флуидите от ума и сърцето, сгъстява ги и така те се материализират във физическото поле чрез принципа на постоянството. Това води до успех.

Всички, които са постигнали свобода на едно по-високо ниво, са станали слуги на Първичната Огнена Воля - Волята на Абсолюта. Истинската свобода е да се изпълниш с Духа, но това е на степени. Всеки е свободен, доколкото е реализирал Истината в себе си. Степента на Истината определя степента на свободата.

Там, където има силна воля, мракът не може да живее; мракът се управлява от силата на волята, защото истинската воля изхожда от светлината. Волята, която изхожда от светлината, може да качи Огъня в Третото Око и да го оживи напълно. Това дава силата да се чуе гласът на Учителя. Само там, където има воля, има и живот, защото волята е най-висшият израз на Духа. Волята разрушава илюзията на материята и астрала.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: